Wesele z klasą i elegancją...
PAKIET SREBRNY
- Wynajem sali i profesjonalną obsługę wesela
- Dekoracje świecami
- Ogród do dyspozycji gości bez wyłączności
- Czerwony dywan
POWITANIE
- powitanie Gości lampką wina musującego lub szampana (prędzej dostarczonego)
- powitanie Młodej Pary chlebem i solą
ZUPA DO WYBORU (1 porcja na osobę)
- rosół królewski z makaronem
- zupa grzybowa sezonowa
- krem z białych warzyw z chorizo
DANIE GŁÓWNE serwowane na półmiskach (3 porcje na osobę do wyboru)
- polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
- pieczony schab po staropolsku z kostką
- filet z kurczaka faszerowany suszonymi pomidorami/szynka parma
- udka z kaczki z konfiturą
- karczek pieczony z młodymi pieczarkami
- luzowane udka z nadzieniem mięsnym /szynka parma
- zrazy po staropolsku z buraczkami
- polędwiczki z indyka z żurawiną
Dodatki: sałaty/surówki, ziemniaki smażone i gotowane
Ryby - koszt dodatkowy
BUFET ZIMNY (5 porcji na osobę do wyboru)
- wybór mięs pieczonych ( schab, karczek, indyk, polędwica) z zimnymi sosami
- wędliny oraz szynka po rusku
- mozzarella z pomidorem i świeżą bazylią
- sałata z kurczakiem
- patery z serami
BUFET CIEPŁY (dostępny max 4 godziny)
- zupa do wyboru: żurek staropolski lub gulaszowa
- pierogi z okrasą
- kurczak kukurydziany z warzywami
- danie tajskie warzywa z kaczką
- boeuf strogonow z wołowiny
BUFET SŁODKI (dodatkowo płatny 25zł/osobę)
- mini deserki - owocowa sałatka, panna cotta z sosem malinowym, tiramisu, mus czekoladowy
Tort weselny własny dostarczony przez cukiernię, serwis tortu płatny dodatkowo.
W cenie bufet z kawą i herbatą.
Napoje zimne tylko do obiadu, napoje do drinków po stronie Młodej Pary
INFORMACJE DODATKOWE:
- Dekorowanie świeżymi kwiatami na zamówienie
- Restauracja zezwala na wprowadzenie alkoholu spoza restauracji przy założeniu, że alkohol jest dopuszczony do obrotu i spożycia w Rzeczypospolitej
- dodatki do alkoholu: cytryny, limonki - 5zł/osoba
- minimalna liczba osób: 50, przy mniejszej ilości dodatkowa opłata + 15%
- dzieci do 3 lat bezpłatnie,
- obsługa wesela: foto, wideo, zespół - 60% ceny
- maksymalny czas do godziny 4:00, każda rozpoczęta następna godzina - 500 zł
- pokrowce na krzesła: 5 zł/szt
CENA PAKIETU SREBRNEGO:
Sobota: 250zł/osoba
Poprawiny: 70zł/osoba
(możliwość domówienia przystawki serwowanej do stołu - 20 zł/osoba)
PAKIET ZŁOTY
- Pokój ze śniadaniem w Hotelu Bohema (doba do godziny 15:00)
- Wynajem sali i profesjonalną obsługę wesela
- Dekoracje świeżymi kwiatami
- Pokrowce na krzesła
- Wydruk menu
- Ogród do dyspozycji gości
- Czerwony dywan
POWITANIE
- powitanie Gości lampką wina musującego lub szampana (prędzej dostarczonego)
- powitanie Gości pralinami
- powitanie Młodej Pary chlebem i solą
PRZYSTAWKA DO WYBORU (1 porcja na osobę)
- rostbef z sosem i mini sałatą (wybór jednej)
- roladka z kurczęcia z sałatą
- łosoś wędzony z kawiorem
- śledzik z sosem musztardowym
ZUPA DO WYBORU (1 porcja na osobę)
- krem z groszku z szynką parma
- krem z borowika z duszonym podgrzybkiem
- tradycyjny bulion z kury z pierożkami
DANIE GŁÓWNE serwowane do stolików (wybór jednej potrawy)
- polędwiczka wieprzowa w delikatnym musie ziołowym z sosem, z nutą trufli i warzywami
- pierś z kaczki z konfiturą z czerwonej kapusty i kluseczkami
- stek z łososia marynowany w teriyaki podawany z ryżem jaśminowym
- pierś z kurczaka faszerowana grzybami leśnymi z grillowaną cukinia
BUFET ZIMNY (4 porcje na osobę do wyboru)
- pieczony indyk z konfiturą z żurawiny
- pieczony schab po warszawsku
- wybór ryb wędzonych - łosoś, pstrąg, makrela
- rolada z kurczęcia z orzechami
- deski serów
- wędliny staropolskie z marynatami
BUFET CIEPŁY (dostępny max 4 godziny)
- zupa do wyboru: żurek staropolski lub gulaszowa węgierska z kluseczkami
- limanda ze szpinakiem
- roladki z kurczęcia
- danie z kuchni tajskiej
- pieczona goloneczka po bawarsku
- warzywa z woka
BUFET SŁODKI (dodatkowo płatny 20zł/osobę)
- mini deserki - owocowa sałatka, panna cotta z sosem malinowym, tiramisu, mus czekoladowy, ciasteczka koktajlowe
Tort weselny własny dostarczony przez cukiernię.
W cenie napoje ciepłe i zimne oprócz Coca-Coli (możliwość dostarczenia).
INFORMACJE DODATKOWE:
- Restauracja zezwala na wprowadzenie alkoholu spoza restauracji przy założeniu, że alkohol jest dopuszczony do obrotu i spożycia w Rzeczypospolitej
- możliwość Open Baru - 100 zł/osoba
- minimalna liczba osób: 50, przy mniejszej ilości dodatkowa opłata + 20%
- dzieci do 3 lat bezpłatnie,
- maksymalny czas do godziny 4:00, każda rozpoczęta następna godzina - 500 zł
- zapewniamy pomoc i fachowe doradztwo w trakcie ustaleń i przygotowań przedślubnych - wybór fotografa, zespołu
CENA PAKIETU ZŁOTEGO: 295zł/osobę
Pozostajemy do Państwa dyspozycji w sprawie indywidualnej organizacji wesela
Manager Elżbieta Markuszewska - 608 190 849
- Możliwość zorganizowania dodatkowych atrakcji: fotobudka, ekran, rzutnik
Obiad weselny z klasą i elegancją...
PRZYSTAWKA
-
mini sałata z roladką z kurczęcia z pesto
-
róża z łososia z bazyliowa nutą
ZUPA
-
rosół francuski
-
serowa z grzankami
-
cebulowa zapiekana z grzanką i serem
DANIE GŁÓWNE
(w formie półmiskowej – 2,5 porcji na osobę)
-
pieczony schab z 3 rodzajami grzybów
-
filet z kurczęcia z szynką parma i truflową pastą
-
sola ze szpinakiem
-
zrazy staropolskie
-
polędwiczka wieprzowa z sosem pieprzowym
Dodatki: sałaty, surówki, ziemniaki gotowane i smażone
Dekoracja stołu w cenie!
CENA ZESTAWU: 135zł
Pozostajemy do Państwa dyspozycji w sprawie indywidualnej organizacji wesela
Elżbieta Markuszewska konsultant - 608190849
Dodatkowe atrakcje w Villa Calvados
PRZAŚNY STÓŁ STAROPOLSKI
Wędliny z dziczyzny, wędliny z domowego wyrobu.
Pasztety, marynaty, pieczona szynka z chrzanem, chleby wiejskie, smalec, grzybki
-
od 2000 zł
LIVE COOKING
Pokaz z degustacją z kuchni włoskiej, tajskiej lub staropolskiej
BUFECIK Z MINI DESERKAMI - 25zł/osoba
-
koszt (do 50 osób) 1800zł, powyżej 50 osób - cena do negocjacji
GRILL W OGRODZIE
Grillowanie przy gościach z degustacją. W ofercie mięsa, ryby, owoce morza, grillowane warzywa i owoce, inne dodatki
-
koszt (do 50 osób) 1500 zł, powyżej 50 osób - 2500zł
POKAZ KUCHNI MOLEKULARNEJ
W pokazie desery robione z użyciem ciekłego azotu i suchego lodu
-
koszt 1800zł
Barek z drinkami molekularnymi
-
koszt 2800zł
BAREK ALKOHOLOWY
Barek alkoholowy z profesjonalną obsługą i dodatkami barmańskimi
-
koszt 2500zł
STÓŁ Z SUSHI
Sushi wyrabiane na miejscu na oczach Gości
-
koszt (do 50 osób) 2000zł, powyżej 50 osób – od 2500 do 3000zł
-
Pieczona szynka z ciastem francuskim - 800zł
-
Pieczony dzik (elementy) z dodatkami - 1400zł
-
Łosoś pieczony w całości - 450zł
-
Pieczony jesiotr - 350zł
-
Fontanna czekoladowa - 15zł/osoba
-
Piwo z kija - cena do ustalenia