Kuchnia
Szef Kuchni Grzegorz Parczewski - Mistrz Świata BBQ,
zdobywca Oskara Kulinarnego oraz Brązowego medalu na Mistrzostwach Świata w Luxemburgu.
Na swoim koncie posiada kilka rekordów Guinnessa.
Podczas Kulinarnych Prezentacji Regionów, wraz z całą ekipą kujawsko-pomorską „Pyszni i Szybcy”,
wywalczył pierwsze miejsce.
Członek zarządu Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni oraz drużyny Polish BBQ Kings.
Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Kujaw i Pomorza, prowadzi Akademię Smaku, w której kształci młodzież
- adeptów szkoły gastronomicznej.
Brał udział w Mistrzostwach Świata Jacka Danielsa w BBQ w USA.
Juror II Międzynarodowego Konkursu Kulinarnego Trendy Chef 2013 oraz Kulinarnego Pucharu Polski.
Jego dzieła kulinarne można zobaczyć w wydanej niedawno książce „Parczewski DESIGN”.